Apple kâr oranı ortaya çıktı! İnanılmaz

Apple kâr oranı

Apple kâr oranı ortaya çıktı! İnanılmaz

ABONE OL 

Teknoloji deyince akıllara gelen ilk şirket olan Apple, yayınlanan son raporda yüksek kâr oranıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Yalnızca pazar payı olarak yüzde 13‘lük bir orana sahip olan Apple, kâr oranıyla rakiplerini geride bırakmayı başardı.

Apple Kâr Oranı Gözler Önünde!

Geçtiğimiz günlerde akıllı telefon satışları ilgili bir rapor yayınlandı. Bu rapora göre 2021 yılının ikinci çeyreğinde teknoloji devi Apple’ın yüzde 13‘lük bir pazar payına sahip olduğu göründü. Pazar payı olarak birkaç rakibinin gerisinde kalsa da aynı dönemde akıllı telefon satışlarından elde edilen gelirin yüzde 40‘ını Apple elde ediyor. Apple’ın elde ettiği gelirin yüzde 75‘inin kâr olması da dikkatleri çekiyor.

Geçtiğimiz günlerde iPhone 13 Pro modelinin maliyeti ortaya çıkmış ve satış fiyatıyla karşılaştırıldığında elde edilen kâr açık bir şekilde ortaya çıkıyor.

Apple kâr oranı ortaya çıktı!

iPhone 13 Pro Maliyeti Ortaya Çıkmıştı

TechInsights tarafından yayınlanan raporda iPhone 13 serisinin gözde modellerinden olan iPhone 13 Pro‘nun maliyeti paylaşıldı. Yaklaşık olarak ifade edilen maliyeti 570 dolar olduğu belirtildi. Apple tarafından en düşük depolama kapasitesine sahip olan versiyonu 1.099 dolara satılıyor.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Teknoloji kategorisindeki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir