YouTube Premium Lite test ediliyor! Daha ucuz

YouTube Premium Lite

YouTube Premium Lite test ediliyor! Daha ucuz

ABONE OL 

YouTube kullanıcılarına reklamsız bir deneyim sunmak için YouTube Premium isimli bir abonelik sistemi duyurmuştu. Bu sistem her ne kadar kullanışlı gibi görünse de bazı kullanıcılara göre bu özellik bir hayli pahalı. Bunu dikkate alan YouTube, Premium Lite isimli yeni bir abonelik sistemini test ediyor.

YouTube Premium Lite Geliyor

YouTube yeni bir abonelik sistemi üzerinde çalışıyor. YouTube Premium Lite isimli abonelik sistemi Premium abonelik sistemine göre daha uygun fiyatlı olacak. YouTube yetkilileri tarafından şu açıklama ile testlerin sürdüğü açıklandı:

”İskandinavya (Danimarka, İsveç, Norveç), Belçika, Hollanda ve Lüksemburg‘ta kullanıcılara daha da fazla seçenek sunmak için yeni bir teklifi test ediyoruz. Premium Lite ücreti ayda 6,99 € (veya aylık yerel eşdeğeri) ödeyerek YouTube’da reklamsız videolar izleme imkanı sunacak.”

Açıklamadan da anlaşılacağı gibi ülkemizde henüz bu özellik kullanılamayacak. Ancak ilerleyen zamanlarda YouTube Premium Lite isimli özelliğin dünyanın birçok bölgesinde kullanılabilmesi bekleniyor.

YouTube Premium Lite test ediliyor

YouTube Bağış İmkanı Sağlayacak

Google’ın sahip olduğu ve dünyanın en büyük video platformu olan YouTube, yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Super Thanks (Süper Teşekkür) isimli yeni özellik henüz beta aşamasında. Ancak yakın zamanda aktif olarak sunulması bekleniyor. Bu özellik sayesinde izleyiciler içerik sahiplerine bağış yapabilecek. Bağış tutarı ise 2 dolar, 5 dolar, 10 dolar, 50 dolar veya daha üzeri olabilecek.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Teknoloji kategorisindeki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir