iPhone 14 serisine dair bilgiler gelmeye başladı!

iPhone 14 serisi

iPhone 14 serisine dair bilgiler gelmeye başladı!

ABONE OL 

Henüz iPhone 13 serisi duyurulmadan iPhone 14 serisine dair bilgiler karşımıza çıkmaya başladı. 2022 yılının eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 14 serisinin ekranlarıyla ilgili bir sızıntı ortaya çıktı.

iPhone 14 Serisi Ekran Sızıntıları Resmileşiyor

Apple, bu yıl duyuracağı iPhone 13 serisiyle birlikte LTPO ekranlara geçiş yapıyor. Bu ekranları Samsung ve LG‘den tedarik eden Apple’ın, LTPO ekranlar için ek anlaşmalar yapmaya başlıyor. Şimdilerde LTPO ekranlarını Samsung’dan tedarik eden şirket, yeni siparişleri yine Samsung’dan vermek istiyor fakat Samsung’un LTPO ekran tedarik kapasitesi oldukça düşük.

Bu sebepten dolayı LG ile görüşmeleri başlatan Apple, LG’den bu konuda bilgi almaya başladı. LG’de Apple’dan gelecek kesin haberler neticesiyle LTPO ekran parçaları tedarik şirketi Avaco ile görüşecek. Eğer Apple ve LG iş birliği sağlanırsa, LG’de Avaco ile anlaşacak.

iPhone 14
iPhone 14 serisine dair bilgiler gelmeye başladı!

iPhone 14 Sızıntıları!

Ünlü Apple analistlerinden Ming-Chi Kuo, iPhone 14 ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kuo‘ya göre iPhone 14 serisi ekran üzerinde parmak izi okuyucusu barındıracak. Ayrıca iPhone 14 serisinin; iPhone 14 ve iPhone 14 Max modellerinden oluşmasını bekliyor. Bu da serinin iki akıllı telefondan oluşacağını gösteriyor. Bu akıllı telefonların 6.1 inç ve 6.7 inç ekranlarıyla karşımıza çıkacağı da gelen sızıntılar arasında yer alıyor.

Bir diğer sızıntı ise iPhone 14 modelinin arka kısmından 48 megapiksel ana kameranın bulunması olacak. Bu akıllı telefonda 900 doların altındaki fiyatıyla dikkatleri üzerine çekecek.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Teknoloji kategorisindeki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir