Etkinlik öncesi Apple Store geçici olarak kapatıldı!

Etkinlik öncesi Apple Store geçici olarak kapatıldı!

Etkinlik öncesi Apple Store geçici olarak kapatıldı!

ABONE OL 

Daha önce Apple tarafından açıklanan Spring Loaded isimli etkinlik bu akşam 20:00‘de başlayacak. Etkinlikte yeni tanıtılacak ürünlerin Apple Store eklenmesi işlemi sırasında Apple Store geçici olarak kapatıldı.

Apple Store Geçici Olarak Kapatıldı!

Apple bugün yeni ürünlerini duyuracak. Duyurulacak modellerin Apple Store online mağazasına eklenmesi için site geçici olarak kapatıldı. Özellikle Apple M1 işlemcili Mac modellerinin duyurulması bekleniyor. Bilindiği gibi Apple, Mac ve MacBook modellerinde Intel işlemci kullanıyordu. Geçtiğimiz yıl duyurulan yeni MacBook modellerinde Apple tarafından geliştirilen Apple M1 isimli işlemci yer alıyor.

Etkinlik öncesi Apple Store geçici olarak kapatıldı!

Bugün düzenlenen Spring Loaded etkinliğinde de Apple M1 işlemciye sahip Mac modellerinin duyurulması bekleniyor. Apple’ın 20 Mart tarihinde iMac Pro modelinin satışını sonlandırmış olması da bu iddiaları güçlendiriyor.

Yeni iPad Pro modelleri, yeni nesil AirPods Pro ve AirTags modelinin duyurulması planlanan etkinlikte sürpriz gerçekleştirilip iPhone SE modeli de duyurabilir. Ancak Apple ile ilgili sızıntı yapan uzman analistler bu yıl içerisinde yeni bir SE modeli duyurulmasını beklemiyor.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Teknoloji kategorisindeki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir