Twitter Revue haber bültenini satın aldı

Twitter Revue haber bültenini satın aldı

Twitter Revue haber bültenini satın aldı

ABONE OL 

Popüler mikro blog platformu Twitter, Revue haber bültenini satın alarak son dönemin popüler ücretli bülteni Substack ile direkt olarak rakip oldu. Twitter yazar ve habercilerin daha kolay bir şekilde haber bülteninde yazılar yazmasını sağlamak ve haberlere ulaşabilmek için platformu kullananları direkt olarak bilgiye yönlendirmek için haber bülteni Revue platformunu satın aldığını duyurdu.

haber-platformu-revue-twitter-tarafindan-satin-alindi

Twitter Revue Haber Bültenini Satın Aldı

Twitter ürün lideri Kayvon Beykpour, konuyla ilgili “Güçlü bir yazar ve okuyucu topluluğu ile Twitter, kuruluşların ve yazarların büyük ölçekte kendilerini büyütmelerine yardımcı olmak için benzersiz bir konuma sahiptir. Amacımız, aboneleriyle bağlantı kurmalarını kolaylaştırırken aynı zamanda okuyucuların yazarları ve içeriklerini daha iyi keşfetmelerine yardımcı olmaktır.” açıklamasını yaptı.

Revue’nin bağımsız bir kuruluş olduğunu belirten Beykpour, platformun yine bağımsız olarak hizmet vereceğini belirtti ve “Revue’a bağımsız bir hizmet olarak yatırım yapmaya devam edeceğiz ve ekibi, yazarların haber bültenlerini oluşturma, kitlelerini organize etme ve çalışmaları için ödeme alma yöntemleri konusunda odaklanmaya teşvik edeceğiz. Ayrıca zamanla ekip, Twitter’a uzun içerik odaklı deneyimler oluşturacak.” dedi.

Revue, 2015 yılında New York Times çalışanı 6 kişi tarafından Hollanda merkezli olarak kuruldu.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Teknoloji kategorisindeki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir