Ethereum tüm zamanların rekorunu kırdı!

Ethereum tüm zamanların rekoru

Ethereum tüm zamanların rekorunu kırdı!

ABONE OL 

Bitcoin’in ardından kripto para piyasasının en büyük ikinci kripto parası Ethereum, 3 yılın ardından kendi rekorunu kırdı ve 1.440 dolara kadar yükseldi. Daha önceki rekoru 1.432 dolar olan Ethereum, tıpkı Bitcoin gibi yeni bir rekor kırmış oldu.

Ethereum Tüm Zamanların Rekoru Geldi!

2017 yılının aralık ayında zirve fiyatına ulaşan Bitcoin’in ardından 13 Ocak 2018 tarihinde 1.432 dolara kadar yükselen Ethereum, dün kendi rekorunu kırdı ve üç yılın ardından rekor kırmış oldu.

1.440 dolara kadar yükselen Ethereum, 156 milyar dolarlık piyasa değerine ve son 24 saatte 46.2 milyar dolarlık işlem hacmine sahip. Yükselişin ardından bir süre gerileyen Ethereum şu an 1.370 dolar fiyatıyla alıcı buluyor.

Ethereum tüm zamanların rekorunu kırdı!

Milyarder Yatırımcı: Bitcoin ve Ethereum Sağ Kalacak

Kripto para birimlerini balona benzeten Mark Cuban Bitcoin, Ethereum ve birkaç kripto paranın bu balon patladıktan sonra da güçlü bir şekilde sağ kalacağını söyledi. Amazon ve eBay benzetmesi yapan Cuban, sağ kalan kripto paraların Amazon ve eBay gibi ayakta olacağını söyledi.

Twitter üzerinden yaptığı açıklama da fikirlerini belirten Mark Cuban, kripto paraların tamamen arz ve talebe güdümlü olduğunu belirtti. Tamamen arz ve talebe bağlı kalmanın olumsuz sonuçlar da doğurabileceğini ifade eden Mark Cuban, en büyük sorunun satış aşamasındaki kıtlık olacağını belirtti.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Kripto paralar hakkındaki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir