OnePlus 9 Lite işlemcisi belli oldu

OnePlus 9 Lite işlemcisi

OnePlus 9 Lite işlemcisi belli oldu

ABONE OL 

OnePlus 9 Lite modeli yakın zamanda karşımıza çıkmayı bekliyor. Hakkında yavaş yavaş sızıntıların geldiği akıllı telefon 2021 yılının ilk aylarında karşımıza çıkacak. OnePlus toplamda üç yeni model ile karşımıza çıkacak. OnePlus 9 Lite işlemcisi belli oldu.

İşte OnePlus 9 Lite İşlemcisi!

OnePlus 9, OnePlus 9 Pro ve OnePlus 9 Lite olmak üzere üç yeni model ile karşımıza çıkacak olan şirket, bu yıl Lite modelini seriyi ekliyor. Daha önce iki model ile karşımıza çıkan OnePlus, 2021 yılında bir ilke imza atarak Lite modelini de duyuracak.

OnePlus 9 Pro

OnePlus 9 Lite modelinin geleceği haberinin ardından işlemcisi sızdırıldı. Bu sızıntıya göre OnePlus 9 Lite modeli Qualcomm Snapdragon 865‘den gücünü alacak. Akıllı telefona dair başka bir sızıntı bulunmuyor. Şirket daha önceden de OnePlus Nord modelini üretmiş ve bu model Snapdragon 765G işlemciyle karşımıza çıkmıştı. Fiyat olarak ise 420 euro (3325 TL + vergiler) tercih edilmişti.

OnePlus 9 Sızıntıları da Ortaya Çıkmıştı

OnePlus 9 Pro, Android 11 ile kutusundan çıkacak. Snapdragon 875 SoC işlemcisiyle Snapdragon 865 işlemcili modellere göre yüzde 20-25 oranında bir performans artışı sunacak. Geekbench raporlarına göre tek çekirdekli testte 1.122 puan, çok çoklu çekirdek testte 2.733 puan alarak kendini kanıtlıyor.

Fiyat olarak elleri yakması beklenen OnePlus 9 Pro‘un 1300 dolar (9.960 TL + vergiler) fiyat etiketiyle satışa sunulması bekleniyor.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Teknoloji kategorisindeki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir