Turkcell TV+ bu hafta sonu ücretsiz

Turkcell TV+ bu hafta sonu ücretsiz

Turkcell TV+ bu hafta sonu ücretsiz

ABONE OL 

Türkiye’nin önde gelen dijital televizyon platformlarından Turkcell TV+ salgın önlemleri kapsamında bu hafta sonu ilan edilen ve bugün saat 21’de başlayan sokağa çıkma yasağında herkese platformun kapılarını ücretsiz olarak açacağını duyurdu.

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan “Müşterilerimizin karantina süresini evlerinde keyifle geçirmelerine yardımcı olmak için TV+ kanallarını ücretsiz hale getirdik. Önümüzdeki dönemde de TV+’ı büyük ekranda daha yaygın hale getirmek için çalışmalarımız sürecek” açıklamasını yaparak platformun 4 Aralık Cuma 21.00 – 6 Aralık Pazar 23.59 arasında ücretsiz olduğunun müjdesini verdi.

Turkcell TV+ Bu Hafta Sonu Ücretsiz

2020 yılının en çok merak edilen yapımlarından biri olan Christopher Nolan filmi Tenet ve Darin Scott tarafından yönetilen bilim kurgu korku filmi Deep Blue Sea 2 filmlerinin de Aralık ayında yayınlanacağını düşününce yasaklarda zaman geçirmek isteyenler için bu haberin mutlu ettiğini söylemek mümkün. Ücretsiz kampanyası önümüzdeki hafta sonları da yasaklarda geçerli olup olmayacağıyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Yaşam kategorisindeki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir