Xiaomi Mi Band 5 Çin’de kapış kapış gidiyor! Türkiye’ye geç gelebilir

Xiaomi Mi Band 5 Çin'de kapış kapış gidiyor! Türkiye'ye geç gelebilir

Xiaomi Mi Band 5 Çin’de kapış kapış gidiyor! Türkiye’ye geç gelebilir

ABONE OL 

Xiaomi‘nin popüler akıllı bileklik serisinin son ürünü Mi Band 5 Çin’de satışa çıktı ve öyle satış rakamlarına ulaştı ki Türkiye’ye gelmesi bile tehlikeye girdi.

Akıllı bileklik Çin’de eş zamanlı olarak birçok kanalda satışa sunuldu ve stoklar dakikalar içerisinde tükendi. Bu kadar çok alınmasının nedeninin 26 dolarlık oldukça uygun bir fiyatla satışa çıkması olarak gösteriliyor.

Xiaomi Mi Band 5 Çin’de kapış kapış gittiği için Türkiye’ye geç gelebilir

Ülkemizde de heyecanla beklenen ve yüksek satış miktarlarına ulaşması beklenen akıllı bileklik, Çin’de böyle satılmaya devam ederse Türkiye’ye biraz gecikmeli gelebilir.

Çin’de tükenen bilekliğin tekrar en erken 30 Haziran’da sunulması bekleniyor. Bu da Mi Band 5’in Türkiye’de satışa çıkmasının Ağustos ya da Eylül ayına sarkması anlamına geliyor. Şirketin önceliğinin Çin pazarındaki ihtiyacı tamamen karşılamak olduğu biliniyor.

Ülkemize geç gelecek olması nedeniyle üçüncü parti ithalatçılar tarafından bilekliğin ülkemize erkenden getirilip fahiş fiyatlara satılması beklenen bir durum ancak garanti koşulları Xiaomi’nin koşulları gibi olmayacağı için erkenden almak yerine resmi satış tarihinin beklenmesi öneriliyor.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Teknoloji kategorisindeki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir