PS5 konsolu PS4’ten 100 kat daha hızlı olacak

PS5 konsolu PS4'ten 100 kat daha hızlı olacak

PS5 konsolu PS4’ten 100 kat daha hızlı olacak

ABONE OL 

Ortaya çıkan son raporlara göre PS5 konsolu PS4’ten 100 kat daha hızlı olacak.

Şu anda en çok merak edilen ve Sony’nin PlayStation serisinin yeni cihazı olan PS5 hakkında tüm hayranlarını rahatsız eden büyük bir gizem var. Şirket hala PlayStation 5 hakkında çok fazla açıklama yapmadı. Geliştirici odaklı bir etkinliğin yanı sıra, şirketin yeni nesil konsolu hakkında çok az şey biliniyor.

Tabii ki, resmi donanım özellikleri ve Audio 3D ve çığır açan SSD gibi zaten ortaya konan bazı önemli detaylar var. Ancak, müşteriler ve hayranlar hala yeni konsola “gerçek” bir genel bakış sunulacak bir etkinlik bekliyorlar. Bu olay gelmese de Sony, PS5 hakkında bazı önemli ayrıntıları yavaş yavaş ortaya koyuyor.

PS5 SSD’si PS4’ten 100 kat daha hızlı olacak

Oyun topluluğu arasında büyük bir hype yaratan özelliklerden biri, PS5’le gelen SSD’dir. Şirket hala yeni konsolu tüm ihtişamıyla ortaya çıkarmakla ilgilenmese de, yeni konsolun arkasındaki teknoloji hakkında biraz daha bilgi edindik.

SSD, Sony’nin son kurumsal toplantısında bir kez daha gündemdeydi. Japon devine göre, yeni konsolla gelen SSD’si o kadar hızlı olacak ki sistemin PS4’ten 100 kat daha hızlı çalışmasını sağlayacak. PS4’ünüzün genel performansından memnun musunuz? Şimdi hayal edin, ama 100 kat daha hızlı. Hepimiz SSD’lerin Sabit Sürücülerden gerçekten daha hızlı olduğunu biliyoruz, ancak bu ifade doğru mu? Resmi şartnamelere göre, yeni SSD 8GB / s hızında çalışıyor ve bu inanılmaz.

Şirket , daha fazla ayrıntıyı açıklayan bir belge paylaştı ve daha ayrıntılı bir inceleme üzerine sayfa 17’de SSD ile ilgili ek ayrıntıları tespit edebiliriz. 

Dahası, PS5’in arkasındaki teknolojinin oyun endüstrisini değiştirebileceğini belirtiyor. Sonuçta, fark mevcut nesil üzerinde büyük olacak.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Teknoloji kategorisindeki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir