Xiaomi dur durak bilmiyor! Xiaomi akıllı başucu lambası

Xiaomi dur durak bilmiyor! Xiaomi akıllı başucu lambası

ABONE OL 

Xiaomi ürün genişliğini her geçen gün arttırıyor. Akıllı maske, akıllı duş başlığı, akıllı bulaşık makinesi ve daha sayamayacağımız kadar ürünün akıllı versiyonlarını piyasaya süren Xiaomi şimdi akıllı başucu lambası üretti.

Xiaomi Akıllı Başucu Lambası İle Karşımıza Çıktı

Uzmanlara göre mavi ışık göz için oldukça zararlıdır. Laboratuvar çalışmaları ile kanıtlanan verilere göre mavi ışık göz retinasındaki ışığa duvarlı hücrelere zarar veriyor. Bu sebepten dolayı akıllı telefon, televizyon ve bilgisayar üreticileri bunun önüne geçmek için yoğun çalışmalar yapmaktadır.

Xiaomi‘de bu amaçla yola çıkarak göze zarar vermeyen ve yatakların başucunda yer alması hedeflenen bir akıllı lamba üretti. Tabii ki ürün Xiaomi‘nin Youpin markası altında üretildi. Bu ürün dünyanın ilk mavi ışıksız başucu lambası olarak tescillendi.

Xiaomi akıllı başucu lambası

Xiaomi akıllı başucu lambası LED bir ışık kaynağına sahiptir. Bu akıllı lamba, fosfor içermez ve düşük renk sıcaklığına sahip olarak tanıtıldı. Yaydığı ışığın son derece yumuşak ve rahat olduğu belirtilen ayrıca uyku kalitesini de arttırdığı yapılan araştırmalarla ortaya konulmuştur.

12 adet 0.5W LED lambanın yer aldığı akıllı lambada renk çeşitliliği de mümkündür. Ayrıca bu akıllı başucu lambası MIJIA uygulaması ile uyumlu çalışabiliyor ve sabahları alarm gibi kullanma imkanı tanıyor. Hatta alarm için arka planda çalması amacıyla müzikte ekleme olanağı sağlıyor. Bütün bunların yanında XiaoAI sesli asistanı da destekleyen başarılı bir kullanım deneyimi sunuyor.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Teknoloji kategorisindeki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir